OUR SERVICES

DESIGN REZIDENTIAL

DESIGN COMERCIAL/ BIROURI

DESIGN EXTERIOR

 

HOW IT WORKS

Cum decurg în mare lucrurile într-un proiect cu servicii de design interior:

  • Pasul 1: Stabilim o întâlnire pentru a ne cunoaşte, pentru a discuta  necesităţile şi preferinţele dumneavoastră, pentru a putea personaliza proiectul în funcţie de cerinţe. Adică mai exact discutăm ce culori vă plac, ce stiluri, dacă vrem să avem mai multe spaţii de depozitare, mai puţine, frigider side by side sau nu, maşină de spalat vase şi lista continuă. Cu cât avem mai multe detalii şi purtăm o discutie cât mai sinceră cu atât va fi mai uşor să ne dăm seama ce anume vi se potriveşte.

  • Pasul 2: Pentru proiectele din Timişoara realizarea releveului pentru a începe proiectul de amenajare; Ce implică asta? Pai.... măsurarea spaţiului (dacă releveul există deja se va verifica corectitudinea acestuia).

  • Pasul 3: Propunerea poziţionării mobilierului în varianta 2D. Facem câteva variante de planificare a mobilierului în  2D pentru a putea alege cea mai bună variantă de optimizarea spaţiului.

  • Pasul 4: Odată aprobat planul mobilat trecem la urmatoarea etapă şi anume modelarea spaţiului în 3D rezultând în randări foto-realiste în care puteţi observa exact cum vă arăta spaţiul.

  • Pasul 5: Realizăm schiţele de execuţie. Ele pot fi planuri electrice, planuri de montaj ancadramente, riflaje, montaj gresie, faianţă. Practic pentru orice idee folosită în proiect vom avea o schiţă corespunzătoare.

  • Pasul 6: În general mobilierul din amenajare este gândit pentru a fi realizat pe comandă, special pentru a se integra perfect în spaţiul nostru. Pentru asta vă punem la dispoziţie schiţe cu mobilierul cotat, detaliile necesare şi finisajele folosite.

  • Pasul 7: Nu uităm nici de celelalte produse care fac ca amenajarea noastră sa fie completă şi să urmeze randările foto-realiste. Vă punem la dispoziţie o listă cu produsele care ne-au inspirat şi acum fac parte din proiectul vostru.

  • Pasul 8: Suntem prezenţi şi la câteva vizite pe şantier sau în magazinele de specialitate şi bineînţeles că oferim consultanţă in amenajări interioare şi asistenţă telefonică pe tot parcursul desfăşurării proiectului.