top of page
Idei creative baie verde cu cada

PROCESUL DE DESIGN INTERIOR

Amenajarea unei locuinţe nu este întotdeauna un lucru uşor de realizat, necesită timp şi studiu. Când oferta de produse, ideile de amenajare, paleta de culori şi combinaţii este într-o gamă atât de largă, e greu sa iei o decizie. Aici intervenim noi, designerii de interior.

Colaborarea noastră începe cu o discuţie pentru a afla câteva detalii despre stilul preferat, necesităţile şi cerinţele dumnevoastră.

Odată stabilite câteva puncte de referinţă ne orientam către compartimentarea şi organizarea spaţiului cautând idei creative în aşa fel încât să îmbinăm necesităţile dumneavoastră cu un design interior unic fiecărui proiect de casă.

Urmează apoi pasul cel mare şi anume modelarea spaţiului în 3D rezultând în randări foto-realiste care ne arată exact cum va arăta mobila de bucătărie, paleta de culori pentru care am optat sau amenajarea dormitorului nostru.

Bineînteles că nu lăsăm la voia întâmplării nici plasarea corpurilor de iluminat, a obiectelor sanitare, alegerea gresiei, faianţei şi aşa mai departe.

Totul, pâna la cel mai mic detaliu, va fi gândit şi ales special pentru a crea un întreg.

Colaborarea noastră nu se încheie aici, paşii sunt mulţi, cu multe decizii de luat împreună. Dacă doriţi să aflati mai multe detalii despre călătoria noastră în lumea designului interior vă invităm pe pagina Serviciile noastre sau dacă vă interesează formularea unei oferte de preţ ,vă aşteptăm să ne contactaţi.

Până atunci vă lasăm câteva proiecte de amenajări interioare care să vă inspire. Click aici!

Haideţi să ne cunoaştem mai bine şi să creăm împreună designul interior al spaţiului dumneavoastră mult visat!

bottom of page