top of page

SERVICIILE NOASTRE

DESIGN REZIDENTIAL

DESIGN COMERCIAL/ BIROURI

DESIGN EXTERIOR

CUM DECURGE UN PROIECT DE AMENAJARI INTERIOARE

Cum decurg în mare lucrurile într-un proiect cu servicii de design interior:

Pasul 1: Stabilim o întâlnire pentru a ne cunoaşte (la locaţie pentru proiectele de design din Timişoara, online pentru colaborările la distanţă), pentru a discuta  necesităţile şi preferinţele dumneavoastră, pentru a putea personaliza proiectul de amenajări în funcţie de cerinţe.

              Adică mai exact discutăm ce culori vă plac, ce stiluri, dacă vrem să avem mai multe spaţii de depozitare, mai puţine, frigider side by side sau nu, maşină de spalat vase şi lista continuă. Cu cât avem mai multe detalii şi purtăm o discutie cât mai sinceră cu atât va fi mai uşor să ne dăm seama ce anume vi se potriveşte pentru proiectul casei.


Pasul 2: Pentru proiectele din Timişoara realizarea releveului pentru a începe proiectul de amenajare. Ce implică asta? Pai.... măsurarea spaţiului şi realizarea de poze şi filmări la locaţie.

Pentru colaborările online releveul trebuie să fie pus la dispoziţie de către client.

Pasul 3: Propunerea poziţionării mobilierului în varianta 2D. Facem câteva variante de planificare şi organizare a mobilierului în  2D pentru a putea alege cea mai bună variantă de optimizare a spaţiului.

Pasul 4: Odată aprobat planul mobilat trecem la urmatoarea etapă şi anume modelarea spaţiului în 3D rezultând în randări foto-realiste în care puteţi observa exact cum vă arăta spaţiul. Avem incluse şi câteva modificări daca este cazul.

Pasul 5: Realizăm schiţele de execuţie. Ele pot fi planuri electrice, planuri de montaj ancadramente, riflaje, montaj gresie, faianţă. Practic pentru orice idee creativă folosită în proiect vom avea o schiţă corespunzătoare.

Pasul 6: În general mobilierul din amenajare este gândit pentru a fi realizat pe comandă, special pentru a se integra perfect în spaţiul nostru cu atât mai mult dacă vorbim de mobila de bucătărie. Pentru asta vă punem la dispoziţie schiţe cu mobilierul cotat, detaliile necesare şi finisajele folosite.

Pasul 7: Nu uităm nici de celelalte produse care fac ca amenajarea proiectului de casă sa fie completă şi să urmeze randările foto-realiste. Vă punem la dispoziţie o listă cu produsele care ne-au inspirat şi acum fac parte din proiectul vostru.

Pasul 8: Suntem prezenţi şi la câteva vizite pe şantier în momentele cheie din amenajare sau în magazinele de specialitate şi bineînţeles că oferim consultanţă în amenajări interioare şi asistenţă telefonică pe tot parcursul desfăşurării proiectului.

bottom of page